HEJ, BLAŽ IN NASTJA TUKAJ

če si tudi ti ena izmed tistih, ki se v teh časih večkrat znajde pred hladilnikom kot pred vadbenim kotičkom potem beri naprej.

Tvoji dnevi v karanteni so enolični, začiniš pa jih s stalno turo računalnik-kavč-hladilnik. Ne skrbi, v teh časih se veliko ljudi sooča s podobnimi težavami, kar je skoraj normalno in jaz nisem tu, da bi te obsojal, le brco spodbude bi ti rad dal.

Razumem, zunaj je mrzlo, fitnesu so zaprti, doma pa ne dosežeš vneme, da bi telovadila sama. Poleg tega mogoče niti ne veš kako bi se vsega skupaj lotila in morda zato prehitro odnehaš z izvajanjem treningov in zdravim prehranjevanjem.

Naj ti najprej čestitam, da si se v tem težkem »korona« času poleg vseh skrbi, ki te morebiti pestijo odločila v red spraviti svoje počutje in postavo. Najverjetneje si na začetku svoje kariere in si v teh časi težko privoščiš 300-400€ za strokovno in dobro vodenje. Zato sem zate pripravil 3 mesečni program, ki ga izvajaš doma ob dodatni strokovni pomoči in vodenju v zaprti FB skupin.

Ta program sem zasnoval s svojim dekletom, ki je prav tako na začetku svoje kariere in poleg tega končuje magisterski študij ter se srečuje s podobnimi težavami kot ti in jih tudi uspešno rešuje. Njo sem vključil zato, da boš imela dodaten ženski »dotik« in še boljše razumevanje tvojih težav.

KAKO IZGLEDA PROGRAM?

KAKO JE NASTJA POPRAVILA POČEP

KAJ PA CENA?