O MENI

Od 8. leta naprej svoje življenje posvečam športu. Svojo prvo ljubezen sem našel v nogometu. V 11 letih rednega treniranja sem spoznal kaj pomenijo red, disciplina in odrekanje pri doseganju željenih ciljev. V tem času sem na igriščih sodeloval s športnimi in osebnimi trenerji, fizioterapevti ter nogometaši, ki danes igrajo na vrhunskem nivoju. Vedno sem občudoval dela trenerjev, čeprav so nam znali zagreniti življenje na vse možne načine, a sem kasneje dojel, da so imeli njihovi nasveti in izkušnje veliko vrednost.

Ko se je končalo obdobje vsakdanjih treningov nogometa sem enostavno moral poiskati nov način vadbe, ki mi bo predstavljal izziv. Še vedno pomnim svoj prvi »osebni trening« s prijateljem, ki je na koncu srečno dejal, da se mu po dolgem času poznajo »6packi« Tako se je število mojih »strank« povečalo in takrat sem spoznal, da neznansko uživam v temu četudi sem jih treniral brezplačno. Prvič sem se počutil kot trener in želel sem s tem nadaljevati.

Tako sem se odločil, da strast do športa in treniranja ljudi usmerim v poklicno pot. Zdaj kot osebni trener gledam na trening kot na ogromno odgovornost do svojega telesa. Imam to čast in privilegij, da vam lahko pomagam izboljšati kakovost življenja z gibanjem in zdravo prehrano. Kot trener sem profesionalen, pozitiven in mirne narave. Treninge prilagajam glede na vaše cilje in način življenja, ki ga živite. Uživam v procesu spreminjanja vašega življenja in doseganju ciljev, četudi moram kdaj strogo pristopiti in nameniti kakšen resen pogled. Cilj je, da vam dokažem, kako pomembni in zabavni sta lahko vadba in priprava zdrave prehrane ter, da je slednja lahko tudi zelo okusna.

Sem tudi član ACA akademije (Advanced Coaching Academy), kjer se redno izobražujem in nadgrajujem svoje znanje.

Galerija

Ostanite zdravi in fit
Piši mi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Če potrebuješ osebnega trenerja, moj nasvet ali pomoč lahko kadarkoli stopiš v stik z mano.