Sodelovanje z mano

Dejstvo je, da verjetno ne bom prava izbira za vsakogar. Ljudje smo si karakterno različni zato je težko pričakovati, da bom lahko dobro funkcioniral z vsakim posameznikom in to je povsem človeško.

Sodelujem z ljudmi, ki so se pripravljeni učiti, potruditi in sprejemati nove informacije. Torej s tistimi, ki so odprtih misli in pripravljeni, da jih vodim skozi ta proces. 

Predvsem pa moje delo temelji na zaupanju in iskreni ter dobri komunikaciji. 

OSEBNI TRENING
ONLINE COACHING
PREHRANSKI COACHING

Kaj zagovarjam

Predvsem to, da moramo hrano in trening prilagoditi našemu stilu življenja in ne obratno. Takoj, ko se stvari začnejo dogajati na obraten način ustvarjamo nevzdržne pogoje za dolgotrajni uspeh.  

Najeti osebnega trenerja še ne pomeni, da se boste kar čarobno spravili v formo. Pomislite koliko truda, dela, časa in discipline ste vložili, da ste zgradili svojo kariero. Enako velja za hujšanje in ostale telesne spremembe. Nič se ne zgodi čez noč.

Individualnost je še ena definicija, ki jo zagovarjam. Vsi smo si različni, kar deluje na vašemu sodelavcu ne pomeni, da bo delovalo pri vas. Prav zato so diete in jedilniki v večini primerov neučinkoviti.

Seveda je prav tako pomembna psihična oz. emocionalna podpora. To pot bom prehodil z vami in vas pobral kadar vam bo najtežje.

Plan ki je usmerjen samo v vas

Samo izgubiti 20kg ni enako kot se naučiti kako izgubiti 20kg in zato potrebujete plan, ki je načrtovan samo za vas. Vse od vaše organizacije, navad, spanca, stresa,  ritualev, druženja in navsezadnje skupnega življenja z družino ter sodelavci. Vse to vpliva kako se trenutno prehranjujete in koliko se gibate. In nič od tega vam ne želim vzeti saj je to način vašega življenja. Vseeno pa bodo potrebne določene spremembe, da vas pripeljem do cilja. 

MNENJA STRANK

Bojan A.
Pisatelj & Marketing
Boštjan V.
Arhitekt
Robert V.
Profesor

POšlji sporočilo za najin prvi (brezplačni sestanek)